Rörmokare Stockholm

Som rörmokare i Stockholm så jobbar man mycket i bilen. Kunderna finns över hela Stor Stockholm och då vi på firman försöker ge den bästa servicen och vara så flexibla som möjligt vid tidsbokningarna blir det en hel del farande. Våra bilar är alltid utrustade med reservdelar som vi av erfarenhet vet kan behövas. Och ibland när man inte har exakt det som behövs och det kanske har hunnit bli helg eller kväll (och grossisten är stängd) så hittar vi på lösningar med det som finns i bilen.

Det roligaste med arbetet är ju såklart att jobba med det jag är utbildad för – VVS service. Och det blir det mycket av! Vi arbetar dygnet runt och har alltid nya uppdrag på gång, stora som små. Nöjda kunder bidrar till yrkesstoltheten och självkänslan. Man är på rätt plats vid rätt tid så att säga. Det känns också bra att vara utbildad och certifierad. Jag vet att jobbet jag gör blir rätt och enligt branschens regler och förordningar. Jobbar men i Stockholm som vi gör så är det ett måste.

Detta var en lång harang om yrket i allmänhet och min roll som rörmokare på firman i synnerhet. Jag är glad att få tillhöra den här kåren med duktiga Rörmokare i Stockholm!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *