Redan torsdag

Det är både bra och dåligt. Det tråkiga är att jag inte hinner skriva så mycket här som jag skulle vilja.
Har ju massor av roliga berättelser och jobb som gjorts och trevliga kunder jag träffat. (om man får skryta lite så var det en kund som ringde in till kontoret förra veckan och ville ge mig beröm efter att jag varit och hjälpt dem)

Det var bara att få en diskmaskin på plats där det tidigare varit strul med den som skulle installera från början. Det som kanske ses som mindre VVS-installationer gör ju ändå vardagen så mycket enklare. Om man då dessutom kommer snabbt och arbetet blir utfört korrekt och smidigt och allt funkar som det ska, ja då har man ju gjort den ligga skillnaden. (*klappar mig själv på axeln 😉 )

Annars då? Jodå, dagarna fylls upp snabbt av vitvaruinstallationer, mest diskmaskiner. Byte av blandare (eller kranar) för både kök och badrum. Har också jobbar med några varmvattenberedare och värmepumpar. Jo just ja, en toa-stol bytte jag häromdagen också.

Det har inte varit min jourvecka så kvällarna har varit lugnare men nästa vecka drar det igång där igen och då får man vara beredd på vattenläckor av olika slag. Det är ju oftast såna saker som dyker upp akut.

Nä nu kallar jobbet igen så det är bäst att knäppa fast säkerhetsbältet och bege mig ut i Stockholm igen! #rörmokarestockholm

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *