Vi har blivit med landningssida!

Hej där!

Dagarna går och man jobbar på som vanligt, träffar kunder över hela Stockholm och hjälper till med olika VVS-problem, stora som små. Det är ju vi rörmokare på firman som utför själva jobben men tydligen har de en del att göra på kontoret också… 🙂

Vi har tydligen fått en landningssida som skall göra det lättare för folk som söker en rörmokare i Stockholm att komma i kontakt med oss. Inte vet jag riktigt vad det innebär men det skall tydligen förenkla om man som privatperson har svårt att veta vilken firma som utför just den typ av arbete man vill ha hjälp med och om man behöver assistans för att avgöra om det är akut eller om det är något som kan planeras in.

Så här ser det ut i alla fall https://rormokarestorstockholm.se/

Som man ser i namnet så vänder vi oss till den som söker en rörmokare i Stor Stockholm!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *