Vilken toastol är bäst?

Smaken är som baken och i detta fall är det just baken som får bestämma tycker jag. Skämt åsido, vi fick en lista för en tid sen från vår grossist som visade vilka 5 wc modeller som sålt bäst. Alla fem på listan är av bra kvalité och utan konstigheter. De vägghängda modellerna fanns inte med men alla dessa andra är av stilrena klassiska modeller som ändå är lättstädade och enkla att hålla rena och hygieniska. Bra tycker jag!

Ni vet väl att ett toastolsbyte inte tar lång tid och inte är något större ingrepp men oj vilken skillnad det kan göra på ett badrum!

gå på toa bör man – annars dör man

Lägger in listan här nedanför och några länkar till firmans hemsida där man kan läsa mer om just WC-byte

Vilka toastolar har sålt bäst under det gångna året? 
En snabb titt på listan visar att våra rörmokare är bra på att tipsa kunderna om toastolar som håller hög kvalité samt att det finns bra reservdelar om något trots allt skulle gå sönder. En toastol från ett bra märke kan hålla många år och de är oftast väldigt stilsäkra i modellerna så det är inget man tröttnar på i första taget heller! Vi presenterar listan här med lite kompletterande information från tillverkarnas hemsidor.

1. Ifö Spira 6260 Limning

Ifö Spira 6260 är helt utan spolkant vilket gör att bakterier och smuts inte har någonstans att gömma sig och WC-stolen blir mer lättstädad och hygienisk. WC-stolen har hel cisternkåpa med en separat innercistern för vattnet. På så vis undviks kondens på cisternkåpan och den blir också tystare vid återfyllning. Fresh WC, som ger doft och underlättar rengöringen, är standard och doseringstabletten stoppas i via spolknappen. Läs mer på IFÖ’s hemsida

2. Ifö Spira 6260 Skruvhål

Samma som ovan men som man skruvar fast i golvet istället för limmar. Vad du väljer, limma eller skruva är upp till dig. Har du golvvärme i badrummet måste du limma. En del tror att det inte håller lika bra men om rörmokaren gör rätt så håller det!

3. Gustavsberg Nautic 1500 Limning

  • Städvänlig och minimalistisk design
  • Med öppen spolkant för enklare rengöring
  • Låg spolknapp i snygg design
  • Montering mot golv med lim. Genom den avrundade cisternen och små yttermått är den också lämplig för hörnplacering.

Mer info på leverantörens hemsida hittar du här

4. Gustavsberg Nautic 1591 ROT

Montering mot golv med fyra rostfria skruvar med täckhuvar av plast. Genom den avrundade cisternen och små yttermått är den också lämplig för hörnplacering. Främst avsedd som utbytesmodell vid renovering utan stam och/ eller golvbyte. Den stora foten täcker vid byte där man vill dölja märken i golv efter tidigare wc. Läs mer här

5. Ifö Sign 6860

Vår trotjänare Ifö Sign har hängt med ett tag, men är fortfarande modern. Redan när vi lanserade den ansträngde vi oss för att formen skulle vara enkel och tidlös. Självklart har alla modeller vår extra rengöringsvänliga glasyr, Ifö Clean, och Fresh WC som ger fräsch doft och färg i vattnet och gör WC-stolen mer lättstädad. Mer om Ifö Sign

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *