God fortsättning alla glada!

Hej! Hoppas ni haft det bra under de gångna helgerna. Själv hade man turen att vara ledig så det har varit riktigt skönt. Men igår var det tillbaka i verkligheten och på jobb igen. Firman hade ju öppet som vanligt och vad jag hört så var det fullt upp med både det ena och det andra. Mest akuta saker. Helst kanske man slipper ta hem en rörmokare under jul och nyårshelg. Tur att vi finns i alla fall och i Stockholm finns det många att välja bland.

Den här veckan verkar, om jag kikar i mina arbetsordrar, verkar vara fylld av diskmaskinsinstallationer. Det är nog en del som varit och fyndat diskmaskiner och tvättmaskiner under mellandagsrean som sedan behöver hjälp att koppla in maskinerna. Ingen fara, det är därför vi finns! Kolla här bara: https://rorassistansen.se/installationer-vvs-installation/installation-vitvaror/

Sedan vet jag att firman nu också har en annons för renovering i Stockholm. Nytt år 2020 och nya möjligheter att nyttja ROT-avdraget.

Nej nu hörrni, måste jag fortsätta att jobba. Hoppas vi har tid att höras snart igen!

Hälsningar / Den glada Rörisen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *