Renovering av badrum

Igår hade jag en heldag hos en kund för att komplettera ett badrum. En rejäl uppgradering av allt badrumsporslin skulle göras. Toan läckte vatten, handfatet var sprucket och vattenlåset höll inte tätt. Badkaret hade sett bättre dagar och skulle bytas till en dusch.

Inför arbete hade jag redan gjort en besök hos kunden för att planera och diskuterat olika modeller och märken på de nya grejerna samt tagit mått och beställt det som vi inte redan hade på hyllan. Allt flöt på smidigt när jag satte igång arbetet och jag blev klar snabbare än vad jag hade trott. Det gäller att planera i förväg så sparar man både pengar och tid.

Roligt jobb hur som helst och riktigt snyggt blev det. Det bästa resultatet är alltid en nöjd kund!

Funderar någon här att renovera sitt badrum? I så fall kan ni läsa mer här på firmans hemsida.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *